Connect with us

Agenda

El guionista Michel Gaztambide, impartirà un taller cinematogràfic a Manacor

El guionista Michel Gaztambide, impartirà un taller cinematogràfic a Manacor

Va obtenir un premi Goya per la pel.licula “No habrá paz para los malvados”

El guionista basc francès Michel Gaztambide, premi Goya al millor guió original per la pel·lícula “No habrá paz para los malvados i guionista de moltes altres pel·lícules i sèries de TV com puguin ser la mítica Vacas, ‘Opera prima’ de Julio Medem, “La caja 507″ , “Petra” , Way Dawn o la sèrie de Movistar + Gigantes, impartirà el pròxim mes de juliol un taller de guió cinematogràfic a Manacor , titolat “La cuina del guionista, destinat a totes aquelles persones interessades a esbrinar les eines i els secrets necessaris per a escriure un guió de cinema, tant pugui ser per curt com per llargmetratge.

En paral·lel a la seva carrera cinematogràfica, Gaztambide ha desenvolupat una important activitat docent impartint infinitat de cursos i màsters de guió en centres i universitats com puguin ser l’ESCAC (Barcelona), Universitat Internacional Menéndez Pelayo (València), Universitat Pompeu Fabra (Barcelona), Universitat Politècnica de València, Universitat de Navarra, Universitat Carlos III (Madrid), Larrotxene (Intxaurrondo, Guipúscoa), Lycée René Cassin (Baiona, França), Tutorial Fundació Autor (Madrid), Filmoteca d’Extremadura (Càceres), entre d’altres.

El curs tindrà lloc a la Institució Pública Antoni M. Alcover entre l’1 i el 5 de juliol, de les 16 fins a les 20 hores (20 hores en total). El preu és de 100 euros i està organitzat per 39 escalons Cineclub, el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Manacor en col·laboració amb la Institució Pública Antoni M. Alcover.

Més informació i inscripcions: cinemaclub@39escalons.org

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència