Connect with us

Actualitat

Sa Morera guanya el concurs de mostradors de Manacor

Amb 652 vots la floristeria ha obtingut el primer premi

El concurs de mostradors ‘Manacor, el cor de Llevant’ que ha organitzat l’Ajuntament de Manacor amb motiu de les Fires i Festes ja té un guanyador . Amb 652 vots la floristeria Sa Morera ha obtingut el primer premi. La seguit de prop la cereria Sa Bresca que amb 644 vots ha obtingut el segon premi; i el Comercial Balear que amb 345 vots ha quedat tercer en la classificació.

La cereria Sa Bresca, amb 644 vots ha obtingut el segon premi.

La cereria Sa Bresca, amb 644 vots ha obtingut el segon premi.

Comercial Balear, tercer classificat.

Tal com figura a les bases del concurs la votació s’ha realitzat “mitjançant el vot popular a través del Facebook de l’Ajuntament”. Així, per fer la classificació, s’han comptabilitzat els “m’agrada” i els “m’encanta” que ha obtingut les fotos dels diferents aparadors a la xarxa social de l’Ajuntament fins a les 13 h de dilluns dia 29 de juny del 2017 quan, d’acord amb les bases del concurs, s’ha tancat la votació.

Des de l’Ajuntament de Manacor agraeixen la implicació de tots els comerciants i empresaris participants i molt especialment les ganes de fer lluir els comerços durant les Fires i Festes de Primavera. El tres primers classificats en el concurs rebran 300, 200 i 100 euros per gastar en els comerços de Manacor. En total setze comerços han pres part al concurs de mostradors ‘Manacor, el cor de Llevant’. Aquests han estat: Comercial Balear, cereria Sa Bresca, Estudi Fotogràfic Maria del Mar Vanrell, papereria Leo, Mon petit Paris, ca n’Antònia, Minimon, Amer can Garanya, floristeria Sa Morera, Urban Plus Women, Urban Plus Man, Art de Manacor, Muebles Ducal, Calabruix, Vitaloptics i la floristeria Avinguda.

Són tendència