Connect with us

Actualitat

La cúpula de Més per Mallorca, els grans absents en la sessió d’investidura d’Oliver

La cúpula de Més per Mallorca, els grans absents en la sessió d'investidura d'Oliver

Només Miquel Ensenyat minuts abans de la convocatòria s’ha deixat veure aquest dissabte pels voltants de l’Ajuntament de Manacor. Però abans del migdia ha desaparegut

Absències significatives aquest dissabte a Manacor. Només Miquel Ensenyat minuts abans de la sessió d’investidura s’ha deixat veure pels voltants de l’Ajuntament de Manacor. Però una mica abans de les 12,00 hores ha desaparegut. També hem pogut veure a Mateu MatasXurí qui va ser candidat en les últimes eleccions generals del passat 28 d’abril per la coalició ‘Veus Progressistes’. Ni un ni l’altre estaven presents en el saló d’actes de l’Ajuntament de Manacor durant la sessió d’investidura de Miquel Oliver. Ha cridat l’atenció l’escassa per no dir nul·la representació de la direcció política del partit ecosobiranista aquest migdia a Manacor.

Algunes veus apunten en el sentit que les relacions entre Palma i Manacor s’haurien refredat amb motiu de les últimes eleccions municipals i autonòmiques del passat mes de maig. Ni Miquel Ensenyat, candidat de Més per Mallorca al Govern, ni tampoc Bel Busquets, candidata al Consell de Mallorca, es van deixar veure per la capital del Llevant durant les dues setmanes de campanya. N’hi ha que diuen que la coalició de Manacor va decidir allunyar-se de la tendència baixista que auguraven les enquestes a la formació ecosobiranista, i van decidir fer campanya pel seu compte i risc, lluny de l’estratègia política que s’havia decidit des de la direcció del partit a Palma. A la vista dels resultats obtinguts a Manacor pot ser que la decisió fos més que encertada. Una altra cosa són les conseqüències que a la llarga poden derivar-se d’això. Pendents de com acaben les negociacions sobre el futur Govern, on Més per Mallorca sembla ara mateix estar més fora que dins, Manacor podria acabar convertint-se en la joia de la corona del partit a Mallorca.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència