Connect with us

Actualitat

Miquel Oliver: “Dilluns serà el dia 145 de la labor que començarem ara fa quatre anys”

Miquel Oliver: "El dilluns no serà el primer dia del nou govern, és el dia 145 de la labor que començarem ara fa quatre anys"

Les persones, el medi ambient i una economia competitiva, eixos centrals del futur govern municipal de Manacor que aquest divendres ha fet públic el seu nou organigrama

“Estàvem condemnats a entendre’ns”. Amb aquestes paraules ha resumit el candidat a la batlia de Manacor, Miquel Oliver, l’esperit amb el qual els partits integrants del nou pacte de govern de Manacor, (Més + Esquerra, PSIB-PSOE i Unides Podem) han duit a terme les negociacions per tancar un programa de gestió pels pròxims quatre anys que prioritzar “les persones, el medi ambient i una economia competitiva”. També han fet públic com quedarà establert el nou organigrama del futur govern. Segons ha explicat Núria Hinojosa (PSIB-PSOE), l’acord del tripartit preveu una distribució d’àrees a l’Ajuntament basada en un model racional i eficient que millori el servei que “es mereix la ciutadania”. Les àrees en qüestió són: Batlia, Urbanisme i habitatge, Medi Ambient i mobilitat, Economia i promoció, Ciutadania i participació i Coneixement i Oci.

Les delegacions quedaran distribuides en cinc grans àrees de gestió, juntament amb les delegacions territorials de S’Illot, Porto Cristo, Son Macià, Cales de Mallorca i Cala Murada. Cada àrea estarà integrada per dos regidors i queden distribuïdes de la següent manera:

Urbanisme i habitatge: Núria Hinojosa i Carles Grimalt.

Medi Ambient i Mobilitat: Sebastià Llodrà i Sebastià Nadal.

Economia i promoció: Maria Antònia Truyols i Cristina Capó.

Ciutadania i Participació: Carme Gomila i Joan Gaià.

Coneixement i Oci: Mateu Marcé i Artur Aguiló.

El batle, Miquel Oliver, tambè assumirà les responsabilitats d’Interior i Policia.

Pel que a les delegacions territorials, han quedat assignades d’aquesta forma:

S’Illot: Sebastià Nadal

PortoCristo: Sebastià Nadal

Son Macià: Miquel Oliver

Cales de Mallorca i Cala Murada: Sebastià Nadal.

Les tinències de batlia queden repartides de la següent manera:

Batle: Miquel Oliver

1r tinent de batlia: Núria Hinojosa

2n tinent de batlia: Carles Grimalt

4t tinent de batlia: Maria Antònia Truyols

5è tinent de batlia: Carme Gomila

6è tinent de batlia: Mateu Marcé

Miquel Oliver ha explicat que “el pròxim dilluns no serà el primer dia del nou govern, és el dia 145 de la labor que començarem ara fa quatre anys”.

Són tendència