Connect with us

Actualitat

La Policia Local d’Algaida dispossarà de la primera bicicleta de pedaleig assistit de Balears

La Policia Local d'Algaida disposarà de la primera bicicleta de pedaleig assistit de Balears

Permetrà als agents realitzar tasques dins el nucli urbà amb més efectivitat i agilitat

La Policia Local d’Algaida estrena nou vehicle de mobilitat. Es tracta d’una bicicleta de pedaleig assistit, única de moment a les Illes en cossos de seguretat, que permetrà als agents realitzar tasques dins el nucli urbà amb més efectivitat i agilitat; essent uns dels objectius principals l’atenció més directa al ciutadà i a més fer-ho de forma més sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Tasques com, per exemple, regulació de trànsit a les Escoles, control de la zona blava, càrrega i descàrregues, guals permanents i controlar altres infraccions de trànsit, es podran efectuar de manera més eficient, a més de poder fer les gestions administratives més ràpides com, per exemple, repartir notificacions als veïns.

Des de fa molt temps, l’Ajuntament d’Algaida i la Policia Local han apostat pels medis ecològics per a la mobilitat dels agents, com va ser l’adquisició de dos vehicles nous, un d’ells 100% elèctric i un altre d’Híbrid. Ara, aquest nou vehicle, permetrà millorar el servei al ciutadà d’una manera sostenible i ecològica, sense emetre emissions contaminants al municipi.

A més, mitjançant el programa del Policia Tutor, l’Ajuntament d’Algaida ha organitzat activitats d’educació viària amb bicicleta al CEIP Pare Bartomeu Pou i, a partir d’ara, amb l’adquisició d’aquest nou vehicle, l’agent tutor podrà participar-hi de manera directa reforçant així els valors que es volen transmetre als infants.

A la presentació, hi han assistit la Batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet; el cap de Policia, Joan Oliver; el Policia Tutor Julià Garcia i Lluís Bisquerra, representant de l’empresa «SOLTEC Uniformes» encarregada de subministrar la bicicleta.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com