Connect with us

Actualitat

El PP de Manacor perd al seu fixatge estrella: Jaume Rigo renuncia a la seva acta de regidor

El PP de Manacor perd al seu fixatge estrella: Jaume Rigo renuncia a la seva acta de regidor

Per incompatibilitat laboral

Jaume Rigo Matheu, fixatge estrella del Partit Popular de Manacor amb motiu de les passades eleccions municipals, ha manifestat la seva intenció de renunciar a l’acta de regidor per incompatibilitat laboral, segons ha anunciat el propi partit en un comunicat.

Rigo, és actualment funcionari laboral interí a l’Ajuntament de Manacor com a responsable del Centre Universitari (CUM). 

Tal  com estableix la Llei Orgànica del Règim Electoral General (LOREG) en els seus articles 46 ET i 178.2b, Rigo incorreria en incompatibilitats de personal si accedís a ocupar el seu escó com a regidor de l’Ajuntament.

Davant aquestes circumstàncies, en les quals existeixen també pronunciaments de la Junta Electoral en aquest sentit, Jaume Rigo ha optat per renunciar a l’acta de regidor seguint les directrius que marca la llei.

MARIA BAUZÀ SERÀ EL SEU SUBSTITUT 

La renúncia de Jaume Rigo fa que sigui la número 5 en la llista, Maria Bauzà Mascaró qui ocupi el quart escó a l’Ajuntament. Bauzà és llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials i compta també amb un Màster d’Hisenda Pública.

Són tendència