Connect with us

Actualitat

Manacor celebra el Ple més emotiu de la legislatura

Manacor celebra el Ple més emotiu de la legislatura

Amb comiats, agraïments i algunes llàgrimes

L’Ajuntament de Manacor ha celebrat aquest dimecres l’últim Ple d’aquesta legislatura. El ‘joc net’ ha regnat aquest dia a la Sala. No era un dia per al debat i les desavinences, més aviat tot el contrari. Un ple extraordinari on els regidors dels diferents grups municipals que no continuaran els pròxims quatre anys tinguessin l’oportunitat d’acomiadar-se, amb certa emoció i molts agraïments. Tot i que l’any que ve continuarà, aquesta vegada des del govern municipal, el regidor d’Unides Podem, Carles Grimalt, també s’ha dirigit als presents agraint la tasca dels 21 presents al llarg d’aquests quatre anys, i dedicant-li unes paraules especialment al regidor de Més + Esquerra, Joan Llodrà, que també abandona la política municipal. A més de Llodrà, també deixen la seva activitat política a l’Ajuntament, Joan Parera (PSIB-PSOE), Pedro Rosselló (PP), Mateu Juan, Miquel Perelló i Joan Sagrera (El Pi) i Maria Francesca Mas (Més + Esquerra). Els regidors que pleguen han coincidit a l’hora de considerar un “honor” i un “privilegi” haver treballat per al poble.

Els dos moments més emotius del matí s’han viscut durant les intervencions de Joan Llodrà (Més + Esquerra) i la batlessa en funcions, Catalina Riera (El PI)

Els dos moments més emotius del matí s’han viscut durant les intervencions de Joan Llodrà (Més + Esquerra) i la batlessa en funcions, Catalina Riera (El PI). El primer d’ells, ha exposat que el mandat que acaba probablement ha estat el més convuls de tot el període democràtic “fruit de les decisions polítiques de risc que es van prendre en el seu moment”, en al·lusió a la moció de censura que presentaren El Pi, PP i AIPC. Segons Llodrà, “aquest fet , volguem o no, va acabar afectant la relació personal entre tots els membres de la Corporació”. Al marge d’aquesta valoració personal, va voler dedicar unes paraules especialment al seu cap de files i futur batle de la ciutat, Miquel Perelló, d’aquí va destacar la complicitat política existent durant tots aquests anys que han tingut l’oportunitat de treballar plegats. L’emoció li va impedir poder acabar de dir tot allò que pretenia explicar i agrair. Una vegada recuperat si va poder resumir la seva intervenció recitant una glossa de l’il·lustre d’Antoni M. Alcover i la seva relació amb Pompeu Fabra.

Finalment, la batlessa en funcions, Catalina Riera, van tancar el torn d’intervencions agraint l’esforç i la dedicació durant aquests 4 anys de tots els regidors, alabant de manera especial el suport i l’esperit constructiu de part dels seus socis de govern, Pedro Rosselló i Joan Gomila. Riera també va agrair “el compromís” de tots els grups a l’hora de fer avançar el municipi i destacant especialment l’experiència que suposa assumir una responsabilitat tan grossa com la batlia de Manacor. Un rècord especial pels seus companys de partit que no repetiran la pròxima legislatura. L’emoció també li va impedir dir tot allò que tenia pensat expressar. També s’ha destacat la labor professional exercida durant aquests anys pel cap de premsa de l’Ajuntament, Joan Sitges.

Tots els regidors han rebut una medalla de la Corporació Municipal com a record del seu pas per l’Ajuntament. Dissabte que ve, a les 12 hores, es constituirà el nou Consistori, amb moltes novetats i algunes cares noves.

Dissabte que ve, a les 12 hores, es constituirà el nou Consistori, amb moltes novetats i algunes cares noves

Són tendència