Connect with us

Societat

Cambrers, personal d’aeroports i cuiners, els perfils més demandats per treballar

Per atendre a la gran demanda prevista de turistes per a aquest estiu

Els allotjaments turístics i el sector de l’hostaleria generaran aquest estiu un nou impuls a l’ocupació en el sector turístic que demanda sobretot per a aquests propers mesos perfils de cambrers, cuiners i personal de serveis de transport per atendre a la gran demanda prevista de turistes per a aquest estiu, segons dades de Randstad.
L’anàlisi de Randstad indica que els professionals més demandats durant aquesta època de l’any continuen sent els treballadors vinculats amb el sector comerç, també impulsat per la campanya de rebaixes.

Un altre dels sectors que tiren de l’ocupació és el d’hostaleria. Durant aquest període els hotels i altres tipus d’allotjaments mostren les taxes d’ocupació més elevades, arribant en molts casos al 100% d’ocupació. Destaquen els perfils per treballar en hotels i restauració.

A ells si afegeixen els perfils d’infraestructura de transport, especialment, el personal de ports, aeroports i estacions de transport, així com professionals d’atenció al client. Es tracta, en la major part dels casos, de perfils associats amb el turisme, principal dinamitzador del mercat laboral durant els mesos d’estiu.

Són tendència