Connect with us

Oci i Cultura

Arriba la cinquena edició de l’Artà Beer Festival

Arriba la cinquena edició de l’Artà Beer Festival

Els dies 14 i 15 de juny, divendres i dissabte d’aquesta setmana

L’Artà Beer Festival, organitzada per l’associació de joves ‘Malalts de Birra’, començarà divendres (a partir de les 18 h) a l’amfiteatre de Na Batlessa i s’allargarà durant tot el dissabte (a partir de les 10 h), amb un grapat d’activitats relacionades amb la cervesa artesana.

Artà Beer 2019 comptarà enguany amb un espai amb catorze sortidors en què se serviran 85 varietats de cervesa artesana (algunes d’elles sense alcohol ni gluten), per un total de 2.500 litres, i una oferta complementària de tapes i entrepans. Tendran lloc també diferents actuacions musicals en directe i altres activitats com tasts, tallers o la projecció del documental ‘Lambic: About Time & Passion’, de Dani Ruiz, sobre l’elaboració de la cervesa artesana en aquesta emblemàtica regió belga.

La cervesa artesana de l’Artà Beer 2019 es diu DNOU, una New England Indian Pale Ale, inclosa pels entesos dins l’estil de la cultura Instagram, i que es comercialitzarà en una dotzena d’establiments col·laboradors sota la marca D’Artà.

Un dels punts àlgids del festival és el concurs de ‘homebrewers’ o cervesers casolans, en el qual qualsevol cerveser casolà que ho desitgi podrà dur a avaluar la seva pròpia cervesa davant un jurat especialitzat. L’any passat es va batre el rècord del certamen, amb la inscripció de 45 participants. Per fer-ho només cal apuntar-s’hi a través de l’aplicació mòbil de l’Artà Beer Festival. Els concursants tenen fins a les 10 hores del mateix dissabte per presentar les seves elaboracions i els resultats es faran públics a les 18 hores del mateix dia. Les tres cerveses presentades que obtinguin major puntuació seran premiades.

Un dels punts àlgids del festival és el concurs de ‘homebrewers’ o cervesers casolans, en el qual qualsevol cerveser casolà que ho desitgi podrà dur a avaluar la seva pròpia cervesa davant un jurat especialitzat

L’oferta de l’Artà Beer es pot consultar a la revista oficial, en la qual es detallen les activitats i els horaris, s’anuncien les novetats i s’expliquen els tipus de cervesa que es vendran, i que ja es troba en una desena de punts de venda col·laboradors; també mitjançant l’aplicació del festival, anomenada ‘Artà Beer Festival’, disponible per a Android i iOS, la qual guiarà l’usuari abans i durant el festival. Una altra novetat d’aquesta cinquena edició és que els organitzadors han decidit prescindir dels envasos de plàstic a causa dels residus que es generaven i les cerveses se serviran en tassons de vidre retornables.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència