Connect with us

Societat

Una embarcació fereix de gravetat a un nin de 12 anys en aigües de Cala Santanyí

El succeït ha tingut lloc passades les 16.00 hores del capvespre a la platja de Cala Santanyí. El servei d'emergències ha estat alertat d'un incident entre una embarcació i un nin de 12 anys, de nacionalitat russa, que es trobava nedant, sense cap mena de senyalització, fora de la zona de bany. Els serveis d'Emergències desplaçats al lloc dels fets s'han vist obligats a haver de practicar els primers auxilis al menor que perdia molta sang. Minuts després ha arribat una ambulància del SVA que ha traslladat al menor d'urgència a un centre hospitalari de Palma.

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per a determinar les causes exactes de l’accident

El succeït ha tingut lloc passades les 16.00 hores del capvespre a la platja de Cala Santanyí. El servei d’emergències ha estat alertat d’un incident entre una embarcació i un nin de 12 anys, de nacionalitat russa, que es trobava nedant, sense cap mena de senyalització, fora de la zona de bany. Els serveis d’Emergències desplaçats al lloc dels fets s’han vist obligats a haver de practicar els primers auxilis al menor que perdia molta sang. Minuts després ha arribat una ambulància del SVA que ha traslladat al menor d’urgència a un centre hospitalari de Palma.

S’ha obert una investigació per determinar exactament on i com ha ocorregut l’accident, tenint en compte que tant banyistes com embarcacions tenen limitats els espais fins on poden arribar.

Primer incident greu a les platges de Mallorca abans de l’arribada oficial de l’estiu.

Són tendència