Connect with us

Comunitat

Armengol diu que les prioritats del nou Govern estan ja tancades i manca decidir l’organigrama

Armengol diu que les prioritats del nou Govern està ja tancat i manca decidir l'organigrama

Unides Podem, a diferència de la passada legislatura, aquest cop vol ocupar càrrecs autonòmics

“Tenim l’acord programàtic pràcticament tancat i després començarem amb l’acord d’organigrama del Govern”, ha declarat aquest dimarts la presidenta autonòmica en funcions, Francina Armengol, sobre la negociació entre el seu partit, el PSIB-PSOE, Unides Podem i Més per al pròxim executiu autonòmic.

La líder socialista ha subratllat que la primera fase de la negociació, en la qual es defineixen les polítiques que durà a terme el Govern de coalició, “és el que li interessa a la gent”, per sobre de l’assignació dels càrrecs. Armengol ha subratllat que amb la negociació es materialitzen “els resultats claríssims” de les eleccions del 26 de maig, en què van obtenir majoria els partits d’esquerres amb una “clara victòria del PSOE”.

“Les negociacions van molt bé”, ha insistit la cap de l’executiu en funcions, qui ha indicat que el procés que se segueix és similar al de 2015, encara que llavors Podem va refusar formar part del Govern i en aquesta ocasió sí que vol ocupar càrrecs autonòmics.

“Seguirem amb tranquil·litat amb una negociació que no tinc cap dubte que arribarà a bon port perquè és el que els ciutadans van decidir”, ha afegit Armengol.

Són tendència