Connect with us

Actualitat

Intervinguts més de 2.100 objectes falsificats en comerços de Cala Rajada, Cala Bona i Cala Millor

Intervinguts més de 2.100 objectes falsificats en comerços de Cala Rajada, Cala Bona i Cala Millor

12 persones estan sent investigades per un suposat delicte contra la propietat industrial

La Guàrdia Civil ha duit a terme una inspecció en 11 comerços de la zona del Llevant on s’han intervingut 2107 productes falsificats en els nuclis costaners de Cala Rajada, Cala Bona i Cala Millor, per la qual cosa estan sent investigades 12 persones com a presumptes responsables d’un delicte contra la propietat industrial.

Després de tenir coneixement de la venda de productes de primeres marques a preus substancialment inferiors al de mercat, agents de la Guàrdia Civil es van desplegar en les esmentades localitats amb el propòsit de verificar aquest extrem. Durant l’operatiu policial es van realitzar un total d’onze inspeccions en els comerços sospitosos de vendre les falsificacions. Les inspeccions es van dur a terme amb l’ajuda de perits especialitzats vinguts expressament des de la Península, que van acreditar que els articles que estaven exposats a la venda en els establiments no eren autèntics.

Es van obrir 55 infraccions administratives a la Llei de Comerç Balear i a la Llei de Protecció de les persones consumidores i usuàries de les Illes Balears. El valor de mercat dels articles confiscats ascendeix a uns 150.000 euros.

El valor de mercat dels articles confiscats ascendeix a uns 150.000 euros

 

Són tendència