Connect with us

Oci i Cultura

La manacorina Júlia Roman presenta ‘Els jardins de Raixa’

La manacorina Júlia Roman presenta ‘Els jardins de Raixa’

El llibre té com a objectiu divulgar la riquesa històrica i artística d’aquesta finca emblemàtica de la serra de Tramuntana

La doctora en història de l’art i professora de la UIB, la manacorina Júlia Roman és l’autora del llibre ‘Els jardins de Raixa’ volum que ha presentat aquest dilluns juntament amb el vicepresident segon del Consell de Mallorca i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado. La voluntat d’aquesta guia és donar a conèixer el valor patrimonial d’aquests jardins públics que pertanyen a tota la ciutadania.

La doctora en història de l’art i professora de la UIB, la manacorina Júlia Roman és l’autora del llibre ‘Els jardins de Raixa’.

La guia ha estat fruit d’anys de treball de la doctora Júlia Roman; però també, d’estudis realitzats per diferents equips que van desenvolupar estudis abans i durant la restauració dels jardins de la finca pública de Raixa després que el Consell de Mallorca l’adquirís en 2002.

Encara que hi ha diverses publicacions sobre Raixa i els seus jardins i que estan referenciades en aquesta guia, no existia una publicació específica dels jardins, segons ha explicat Júlia Roman, qui ha dit que “Raixa forma part de l’herència col·lectiva. i per a donar a conèixer aquest patrimoni és necessari crear eines i instruments per a poder-lo interpretar. ”

>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *