Connect with us

Actualitat

PSIB-PSOE, Bloc i El Pi podrien signar dimarts que ve la reedició del pacte a l’Ajuntament de Felanitx

En un comunicat conjunt, els tres partits han anunciat aquest dissabte que estaven tancant un acord de governabilitat que “doni estabilitat i consolidi el projecte iniciat el 2015”

Dissabte políticament mogut a Felanitx. A primera hora del matí, la cap de llista del PP, Catalina Soler, en roda de premsa, feia públic que el seu partit donava per assumit que el pacte amb El Pi a Felanitx difícilment es podria dur a terme, per tant “seguirem a l’oposició”, declarava la candidata dels populars. Anunciava que “ja no hi havia possibilitat de pacte” on estiguessin representats els conservadors, alhora que acusava al PSIB-PSOE, Bloc i El Pi de “jugar políticament al triler”.

Xisco Duarte (PSIB-PSOE), Jaume Monserrat (El Pi) i Nicolau Barceló (Bloc per Felanitx).

Unes hores més tard, el PSIB-PSOE i el Pi de Felanitx en les seves respectives pàgines de Facebook feien públic un comunicat on es podia llegir que el PSIB-PSOE, Bloc i El Pi estaven tancant un acord de governabilitat que “doni estabilitat i consolidi el projecte iniciat el 2015”. Aquest comunicat, que no figura en totes les xarxes socials dels partits implicats en l’acord, també avança que “aquest pacte serà ratificat per cada un dels partits i serà signat dimarts de la setmana que ve pels representants dels 3 partits, on es farà públic qui assumirà la batlia i la resta de l’acord”.

Els partidaris del Bloc de Felanitx per reeditar aquest pacte de governabilitat a l’Ajuntament sembla que finalment s’han imposat als qui eren reticents a repetir-ho, i que en aquestes últimes hores havia provocat tensions en la coalició progressista, tal com els informarem a defrancdigital.com aquest passat divendres. La decisió final del Bloc està pendent de ser ratificada aquest pròxim dilluns en assemblea.

Els partidaris del Bloc de Felanitx per reeditar aquest pacte de governabilitat a l’Ajuntament sembla que finalment s’han imposat als qui eren reticents a repetir-ho

Són tendència