Connect with us

Comunitat

Un metge de guàrdia del PAC d’Inca és agredit amb una botella de vidre per un pacient

Un metge de guàrdia del PAC d'Inca és agredit amb una botella de vidre per un pacient

El facultatiu també va ser amenaçat amb una pistola que va resultar ser simulada

Un metge de guàrdia del PAC d’Inca va ser insultat, amenaçat amb una pistola que va resultar ser simulada i agredit amb una botella de vidre per un pacient al qual pretenia atendre en el seu domicili, ha informat aquest divendres el Col·legi Oficial de Metges de Balears.

Aquests fets van ocórrer el passat 1 de juny, i han estat posats en coneixement de la Policia i denunciats pel metge que va sofrir aquest dia l’atac durant un servei d’assistència duit a terme juntament amb un infermer.

El Col·legi de Metges ha explicat que al principi, el pacient va començar a copejar al metge amb una botella de vidre , la qual cosa li va causar diverses contusions i li va rompre les ulleres. A continuació, el pacient va amenaçar al facultatiu amb una pistola, que posteriorment es va comprovar que era simulada.

La presidenta del Col·legi de Metges, Manuela García ha indicat que ha fet arribar el suport de la institució col·legial al metge agredit i ha tornat a mostrar el seu rebuig i repulsa per aquest nou atac a professionals sanitaris. La institució col·legial ha informat que es personarà com a acusació particular davant aquest nou atac.

El Col·legi de Metges ha apuntat que l’agressió a un professional de la sanitat pública en exercici de les seves funcions està tipificada com a atemptat a l’autoritat en el Codi Penal, amb penes de fins a quatre anys de presó.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència