Connect with us

Actualitat

La Fiscalia demana 25 anys de presó per a l’acusada de matar a ganivetades al seu marit a Cala Millor

La Fiscalia demana 25 anys de presó per a l'acusada de matar a ganivetades al seu marit a Cala Millor

Els fets, que seran jutjats a partir de dilluns, es remunten a l’1 d’abril de 2016

La Fiscalia sol·licita una pena de 25 anys de presó per a la dona de nacionalitat russa que va ser acusada de matar a ganivetades al seu marit a Cala Millor, l’1 d’abril de 2016, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Balears.

La dona, de 39 anys i empresonada des que es va produir el crim, està acusada de ser l’autora de l’assassinat del seu marit, comès aquest amb “traïdoria i acarnissament” segons consta l’escrit d’acusació de la Fiscalia. El Tribunal Superior de Justícia de Balears ha assenyalat que la dona serà jutjada a partir del dilluns en l’Audiència de Palma.

El cadàver de la víctima, de 70 anys, va ser trobat pels agents de la Guàrdia Civil tirat sobre el llit del dormitori de l’habitatge que la parella compartia.

Segons l’escrit d’acusació, amb la intenció de matar al seu marit, l’acusada va aprofitar que es trobava sedat amb algun fàrmac i tombat sobre el llit, per a tallar-li amb un ganivet serrat trossos de carn i pell de tots dos braços, que els  va donar a menjar als cans que hi havia a la casa.

Són tendència