Connect with us

Esports

Nadal es menja a Federer

Nadal es menja a Federer

El manacorí guanya els tres sets al suís (6-3, 6-4 i 6-2) i aquest pròxim diumenge intentarà fer-se amb el seu dotzè Roland Garros

Feia dos anys que no es desafiaven en les pistes, encara que van poder fer-ho aquesta temporada en Indian Wells, però una lesió del tenista manacorí va evitar aquesta possibilitat, i hi havia ganes de veure’ls cara a cara de nou. Al final, el partit d’aquest divendres ha semblat un passeig per al manacorí, que està al seu millor nivell de tenis de tota la temporada. Sens dubte, ha recuperat la confiança en un moment clau.

La mare de totes les batalles del tenis finalment s’ha decantat a favor de Nadal, que ja està en la final de Roland Garros i espera rival: o bé Djokovic o bé Thiem, que s’enfronten avui capvespre en l’altra semifinal del torneig. El de Manacor ha sotmès a Federer en el seu 39è enfrontament (6-3, 6-4 i 6-2) i augmenta el seu domini contra el suís. El de Manacor, aquest pròxim diumenge, intentarà fer-se amb el seu dotzè Roland Garros. Una locura irrepetible.

 

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com