Connect with us

Comunitat

Un turista de 20 anys, primera víctima d’enguany a Magaluf per precipitar-se des d’un edifici

Es tracta del quart accident d’aquestes característiques en qüestió d’una setmana

Un jove de 20 anys, de nacionalitat britànica, ha mort aquesta matinada, després de precipitar-se des d’un segon pis en l’Avinguda Magaluf , en el municipi de Calvià.

El personal del 061 que ha acudit al lloc del succés no ha pogut fer res per salvar la seva vida, ha informat el servei d’emergències. La Guàrdia Civil ha obert diligències per a investigar les circumstàncies de la defunció.

Es tracta del quart precipitat en qüestió d’una setmana, ja que divendres passat de matinada, un ciutadà suec de 18 anys va resultar ferit molt greu després de precipitar-se també des d’uns 3 metres en un complex d’apartaments de Magaluf, en un succés que els investigadors creuen que va poder ser accidental.

Aquest dimecres un altre jove de 19 anys va quedar ferit lleu després de precipitar-se des de 7 metres en un altre complex turístic de la mateixa zona, també per accident, i ahir un alemany de 35 anys va resultar ferit de gravetat en precipitar-se des d’un segon pis en un establiment turístic a la Platja de Palma.

Són tendència