Connect with us

Oci i Cultura

Floristeria Sa Morera es fa amb el primer premi del IV Concurs d’Aparadors de Fires i Festes de Manacor

Floristeria Sa Morera es fa amb el primer premi del IV Concurs d’Aparadors de Fires i Festes de Manacor

 Llevant Mobiliari ha guanyat el segon premi i la cereria Sa Bresca, ha quedat en tercera posició en la classificació del jurat

Els vint-i-set comerços que enguany han engalanat el seus mostradors per participar en el concurs d’aparadors de Fires i Festes han sabut els guanyadors dels premis en un petit acte que s’ha celebrat a la sala de plens de l’Ajuntament. Aquest dijous s’ha donat a conèixer que la floristeria Sa Morera s’ha fet amb el primer premi del IV Concurs d’Aparadors de Fires i Festes; la botiga Llevant Mobiliari ha guanyat el segon premi i la cereria Sa Bresca, ha quedat en tercera posició en la classificació del jurat.

Aquest dijous s’ha donat a conèixer que la floristeria Sa Morera s’ha fet amb el primer premi del IV Concurs d’Aparadors de Fires i Festes.

Aquest dijous s’ha donat a conèixer que la floristeria Sa Morera s’ha fet amb el primer premi del IV Concurs d’Aparadors de Fires i Festes.

Des del departament de Comerç de l’Ajuntament de Manacor han volgut agrair “la implicació de tots els comerciants i empresaris participants i molt especialment les ganes de fer lluir els comerços durant les Fires i Festes de Primavera; fer poble vol dir implicar tothom i vosaltres sou una part essencial de Manacor”.

El concurs preveu un premi de 300 euros pel primer classificat, un de 200 euros pel segon aparador premiat i un tercer premi de 100 euros. Però, a més, el concurs de mostradors de Fires i Festes de Manacor també preveu un premi del públic. “Tothom que ha volgut ha pogut veure les propostes i participar en el concurs des del seu compte de Facebook per triar el premi del públic que preveu aquest concurs”, expliquen des de l’organització del concurs. Així les fotografies dels quatre comerços que han rebut més “m’agrada” o “m’encanta” a la galeria de fotos que encara es pot veure a la pàgina de l’Ajuntament de Manacor han estat Llevant Mobiliari, la Cereria Sa Bresca, C’an Gaspar d’es Llums i S’Altra Senalla. El premi del públic és un premi simbòlic, i és que els representants d’aquests quatre comerços han rebut tiquets per sopar a la XVII Jornada de cuina de dia 9 de juny.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència