Connect with us

Actualitat

PIMEM demana més places d’aparcament en el polígon de Manacor: “Està saturat”

PIMEM demana més places d'aparcament en el polígon de Manacor: "Està saturat"

La situació està “crispant l’ambient dels empresaris” i està impossibilitant la “correcta circulació” pels carrers de la zona, segons la patronal

La patronal de la Petita i mitjana empresa de Mallorca (PIMEM) ha reclamat aquest dijous que s’habilitin més places d’aparcament en el polígon de Manacor per a posar fi als problemes de saturació de vehicles en aquest indret industrial de la capital del Llevant.

PIMEM ha explicat que aquesta congestió d’automòbils en el polígon està “crispant l’ambient dels empresaris” i està impossibilitant la “correcta circulació” pels carrers de la zona.

Fins i tot, aquesta situació “pot implicar seriosos accidents”, ja que els usuaris aparquen damunt de les voreres o sobre la línia groga.

La patronal ha recordat que fa dos anys va sol·licitar l’ampliació de places d’aparcament per a empleats i clients del polígon de Manacor, sobretot als carrers Ferrers i Fusters.

A més, PIMEM ha assenyalat que alguns empleats es veuen obligats a estacionar els seus vehicles en el pàrquing que hi ha davant de la seu de la ITV de Manacor, que està lluny del centre de la zona industrial, per la qual cosa arriben tard a la feina.

D’altra banda, hi ha clients que desisteixen i decideixen anar-se’n davant la falta d’aparcament.

Són tendència