Connect with us

Vist a les xarxes

Denuncien excursions amb motos de lloguer pel Caló d’Artà

Denuncien excursions amb motos de lloguer pel Caló d'Artà

La regidora de Medi Ambient, Aina Comas Delgado, ha recordat que “a la zona hi ha tres línies de senyals i barreres indicadores de la prohibició del trànsit a vehicles no autoritzats”

L’Ajuntament d’Artà, ara fa quatre anys va aprovar per unanimitat una proposta de modificació, impulsada des de la regidoria de Medi ambient, Aina Comas Delgado, i a proposta també de la Policia Local, del Reglament municipal pel qual es regulava la circulació de vehicles de motor dins els espais naturals del terme municipal d’Artà. 

El principal objectiu d’aquesta modificació era millorar jurídicament aquest Reglament, “l’eina” que s’autoatorgà l’Ajuntament ja fa 13 anys a instància d’EU-EV, per tal d’augmentar la seguretat davant possibilitat d’incendis al terme municipal, així com evitar la circulació i l’estacionament de vehicles a zones delicades, al litoral, i no diguem ja, dins de feixes antiincendis, com la que envolta la urbanització de Betlem.

En aquestes últimes hores, el col·lectiu Terraferida, mitjançant el seu compte de Twitter, ha denunciat una tongada d’excursions amb motos de lloguer al Caló d’Artà. Els fets es remunten a aquest passat dimarts i les imatges han estat compartides pels participants a la xarxa d’Instagram-Stories. La regidora en funcions de Medi Ambient, Aina Comas Delgado, ja s’ha manifestat al respecte recordant que “al final de la urbanització de Betlem, hi ha fins a tres línies de senyals i barreres indicadores de la prohibició del trànsit a vehicles no autoritzats. No poden al·legar desconeixement”, ha afegit. Ara falta saber si els excursionistes en qüestió eren particulars o mitjançant una excursió organitzada per part d’alguna empresa privada.

>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES