Connect with us

Oci i Cultura

El grup ‘4de9’ de l’IES Manacor i Rafel Fiol Jordà del Teatre d’Artà, guanyadors a Balears dels Premis Buero de Teatre Jove

El grup '4de9' de l'IES Manacor i Rafel Fiol Jordà del Teatre d'Artà, guanyadors a Balears dels Premis Buero de Teatre Jove

En la Categoria Escolar i No Escolar amb les obres ‘Anne Frank’ i ‘Lorca Jondo’

El grup ‘4de9’ de l’IES Manacor i el grup Rafael FiolJordà, del Teatre d’Artà, han estat els guanyadors a Balears dels Premis Buero de Teatre Jove de la Fundació Coca-Cola, segons ha informat l’organització en una nota de premsa.

En concret, el grup ‘4de9’ s’ha alçat amb el primer premi en la categoria escolar amb l’obra ‘Anne Frank’, mentre que el grup Rafael Fiol Jordà ha guanyat en la Categoria No Escolar amb l’obra ‘Lorca jondo’. Els Premis Buero de Teatre Jove es lliuraran aquest dijous en el Teatre Xesc Forteza de Palma, en el transcurs d’un acte que també reconeixerà el treball dels joves com a millors actors i actrius o millor dramatúrgia.

En aquesta edició han participat un total de 395 grups i 7.900 joves en tot l’estat i, en el cas de Balears, un total de 24 grups han participat (13 d’ells grups escolars i 10 d’ells, no escolars, com a escoles d’art dramàtic i col·legis majors).

>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *