Connect with us

Agenda

És possible determinar la viabilitat de la recuperació de les restes mortals de les persones assassinades durant la guerra i la postguerra a Manacor?

L'arqueòleg Jaume Servera

L’arqueòleg Jaume Servera oferirà una conferència titulada “Resultats de les intervencions emmarcades en el Pla d’Actuacions de Fosses de 2018-2019: Els casos del Pla de Son Mas i Son Coletes

El bar Xarop de Manacor acollirà, el pròxim dilluns, dia 10, a partir de les 20 hores, una nova conferència organitzada per l’Obra Cultural Balear de Manacor. Com el títol mateix indica, “Resultats de les intervencions a Manacor emmarcades en el Pla d’Actuacions de Fosses de 2018-2019: Els casos del Pla de Son Mas i Son Coletes“,  l’arqueòleg Jaume Servera ens farà un resum dels sondeigs arqueològics duits a terme per l’equip de la Societat de Ciències Aranzadi (Aranzadi Zientzia Elkartea) a les fosses comunes de la Guerra civil a Manacor, concretament al cementeri del Pla de Son Mas i al de Son Coletes. L’objectiu és poder determinar la viabilitat de la recuperació de les restes mortals de les persones assassinades durant la guerra i la postguerra.

 

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència