Connect with us

Actualitat

Condemnats tres joves acusats d’agressió sexual a Campos

Sis mesos de presó cadascun, commutables per multes que ascendeixen a 9.000 euros

Els tres acusats d’assaltar a una jove a Campos el de març de 2012 i intentar abusar d’ella han estat condemnats a un total de sis mesos de presó cadascun, unes penes que són commutable per multes, que en conjunt ascendeixen a uns 9.000 euros.

Encara que el Ministeri Fiscal demanava un total de 21 anys de presó als tres (set a cadascun), ha acabat havent-hi una conformitat entre les parts, després que els ara condemnats hagin acceptat els fets.

Així, dos dels acusats -G.G. i D.O.- han estat condemnats com a autors d’un delicte d’agressió sexual a una multa de 10 euros al dia durant un any cadascun i G.A.A. ha estat condemnat a pagar una multa de cinc euros diaris durant un any per ser col·laborador necessari.

Segons l’escrit d’acusació i tal com s’ha acceptat en el judici, la víctima es dirigia a casa seva conduint el seu cotxe quan un vehicle tot terreny la va avançar i va frenar en sec per obligar-la a detenir el seu cotxe.

A continuació, els tres homes van baixar del cotxe. Un d’ells es va col·locar davant per impedir-li el pas mentre els altres dos van entrar en el seu vehicle i li van demanar que els fes un petó.

Posteriorment, G.G. va ficar el cap per dins de la dessuadora de la víctima i li va tocar els pits per damunt de la roba intentant llevar-li el sostenidor. Mentrestant, D.O. li tocava els pits per damunt de la roba.

La jove va pessigar a G.G. i va aconseguir alliberar-se d’aquest, i engegar el cotxe, però l’altre individu, que estava en el seient del copilot, va aconseguir llevar les claus del contacte i les va tirar per la finestreta. Finalment, la víctima va aconseguir sortir del cotxe, recuperar les claus i fugir del lloc mentre els acusats es reien d’ella.

 

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com