Connect with us

Actualitat

Condemnats tres joves acusats d’agressió sexual a Campos

Sis mesos de presó cadascun, commutables per multes que ascendeixen a 9.000 euros

Els tres acusats d’assaltar a una jove a Campos el de març de 2012 i intentar abusar d’ella han estat condemnats a un total de sis mesos de presó cadascun, unes penes que són commutable per multes, que en conjunt ascendeixen a uns 9.000 euros.

Encara que el Ministeri Fiscal demanava un total de 21 anys de presó als tres (set a cadascun), ha acabat havent-hi una conformitat entre les parts, després que els ara condemnats hagin acceptat els fets.

Així, dos dels acusats -G.G. i D.O.- han estat condemnats com a autors d’un delicte d’agressió sexual a una multa de 10 euros al dia durant un any cadascun i G.A.A. ha estat condemnat a pagar una multa de cinc euros diaris durant un any per ser col·laborador necessari.

Segons l’escrit d’acusació i tal com s’ha acceptat en el judici, la víctima es dirigia a casa seva conduint el seu cotxe quan un vehicle tot terreny la va avançar i va frenar en sec per obligar-la a detenir el seu cotxe.

A continuació, els tres homes van baixar del cotxe. Un d’ells es va col·locar davant per impedir-li el pas mentre els altres dos van entrar en el seu vehicle i li van demanar que els fes un petó.

Posteriorment, G.G. va ficar el cap per dins de la dessuadora de la víctima i li va tocar els pits per damunt de la roba intentant llevar-li el sostenidor. Mentrestant, D.O. li tocava els pits per damunt de la roba.

La jove va pessigar a G.G. i va aconseguir alliberar-se d’aquest, i engegar el cotxe, però l’altre individu, que estava en el seient del copilot, va aconseguir llevar les claus del contacte i les va tirar per la finestreta. Finalment, la víctima va aconseguir sortir del cotxe, recuperar les claus i fugir del lloc mentre els acusats es reien d’ella.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència