Connect with us

Actualitat

Aquest estiu: Cala Millor estrenarà nova mascota oficial

Amb aquesta incorporació, el sector turístic de la zona cerca reforçar la marca i gestió de la reputació de la destinació en tot el seu àmbit territorial

Cala Millor, destinació turística formada pels ajuntaments de Son Servera  i Sant Llorenç des Cardassar, i que incorpora les zones de s’Illot, sa Coma, Cala Bona i Costa dels Pins, comptarà a partir d’aquest estiu amb un nou resident de luxe: la seva nova mascota oficial.

Durant l’Assemblea General de l’Associació Hotelera de Cala Millor i Sa Coma 2017 es va signar l’acord entre l’Associació, LADAT Studios i l’empresa de distribucions CREACIONS MIC MAC S.L. per posar en marxa aquest projecte de mascota de Cala Millor. Aquest acte va comptar amb el suport i la presència de Cosme Bonet, Conseller executiu d’Economia i Hisenda del Consell de Mallorca; Paula Ginard, directora insular de Turisme, Promoció Econòmica i Artesania del Consell de Mallorca;del batle de de Sant Llorenç, Mateu Puigròs; la batlessa de Son Servera, Natalia Troya; de la regidora de Turisme de Son Servera, Marga Vives; del regidor de Turisme de Sant Llorenç, Nicolau Bordal, i del president de l’Associació Hotelera, Gabriel Nebot.

Aquest projecte s’emmarca dins el compromís que aquesta associació empresarial té amb el Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç, del qual és soci fundador, tot compartint els mateixos objectius de promoure la consolidació de models de turisme responsable que apuntalin la sostenibilitat econòmica, social i mediambiental del territori. És per això que el Consorci de Turisme incorporarà aquest projecte i la mascota com una eina molt important en el desenvolupament de la identitat de marca i gestió de la reputació de la destinació en tot el seu àmbit territorial.

La mascota de Cala Millor és un personatge en 3D digital desenvolupat per a la realització de posis i animació 3D i que ha estat creat per LADAT STUDIOS, que és la Unitat d’Animació i Tecnologies Audiovisuals de la UIB (Universitat de les Illes Balears).Però, encara falta batejar-lo.

LADAT, en virtut d’aquest conveni, s’encarregarà durant els propers 10 anys de desenvolupar les tres vessants de presentació que ofereix el personatge -estàtica, 3D i animació- i de les diferents versions dependent de les estratègies de comunicació que el Consorci vulgui desenvolupar. La intenció és cercar un personatge viu, polifacètic i adaptat al missatge que cada any es vulgui comunicar.

Són tendència