Connect with us

Actualitat

Dos anys després, Capdepera recupera la definitiva torre de telecomunicacions

Dos anys després, Capdepera recupera la definitiva torre de telecomunicacions

Al febrer de 2017, arran d’un temporal de vent, va caure deixant-la fora de servei

Després de dos anys, aquest divendres s’ha instal·lat la nova torre de telecomunicacions del municipi de Capdepera. Cal recordar que al febrer del 2017, a causa d’un temporal de vent, la torre va caure, per la qual cosa es van col·locar torres més petites i de manera provisional per poder donar senyal al municipi.

Des de Sa cova negra, on es troba situada la torre, es donen senyals de TDT, Internet, telefonia mòbil, TETRA, Policia Local i Protecció Civil, i Taxis, als nuclis urbans de Capdepera, Cala Rajada, Cala Mesquida i Sa Pedruscada. Canyamel i Sa Font de sa Cala tenen uns repetidors propis que no es van veure afectats pel temporal.

Un cop instal·lada la torre, en el termini d’un mes, es començaran a col·locar les diferents antenes que retransmeten el senyal. En primer lloc s’instal·larà la TDT, després, els serveis d’emergència, en tercer lloc els serveis municipals i en darrer lloc els senyals d’empreses privades de telecomunicacions. Quan es facin les diverses instal·lacions, des de l’Ajuntament de Capdepera s’informarà a la ciutadania perquè els senyals es veuran afectats durant unes hores.

Un cop finalitzat el procés es restabliran tots els senyals de manera definitiva sense interferències ni problemes a la rebuda.

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència