Connect with us

Comunitat

Dos detinguts per introduir a Mallorca centenars de rellotges falsos per a vendre’ls

Dos detinguts per introduir a Mallorca centenars de rellotges falsos per a vendre'ls

Mitjançant una empresa de paqueteria i missatgeria

Una operació conjunta de la Policia Local i la Policia Nacional ha permès la detenció de dos homes per haver introduït a Mallorca, mitjançant un servei de paqueteria, 375 rellotges presumptament falsificats per a vendre’ls.

Un dels homes va ser detingut aquest dimarts i l’altre ahir dimecres, tots dos d’origen senegalès, com a presumptes autors d’un delicte contra la propietat industrial, per introduir a través d’una empresa de paqueteria i missatgeria, efectes presumptament falsos que imiten a marques comercials de reconegut prestigi, ha informat la Prefectura Superior de Policia de Balears en un comunicat.

La recerca va començar a principis d’aquest mes, quan agents de Policia Local de Palma van detectar en una agència de transport de mercaderies l’entrada de diverses caixes de les quals van sospitar que podien contenir gènere falsificat.

Els agents les van intervenir formalment i van comprovar que les caixes contenien una abundant quantitat de rellotges presumptament falsos, que atemptarien contra els drets de propietat industrial de les marques afectades.

>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *