Connect with us

Societat

Michael Alonso; nou Mr. Gay Pride Mallorca 2017

El jove serà el representant de les Illes al certamen estatal

Michael Alonso Frías, de 26 anys, es va coronar aquest dissabte Mr. Gay Pride Mallorca 2017. Ho va fer en una cerimònia celebrada a Cala Rajada i amb aquest títol, el manacorí representarà ara a les Illes al certamen estatal que se celebrarà dia 30 de juny a Madrid

La gala fou presentada per Cesar Heinrich i va premiar al guanyador i a dos finalistes més. Els concursats van poder desfilar amb multitud de marques i dissenys diferents.

El jurat va comptar com a figura estrella amb David Valldeperes, director del conegut programa de televisió Sálvame. A Valldeperes l’acompanyaren el batle de la localitat, Rafael Fernández, la regidora de turisme, Mónica Viejo, la regidora de festes de l’Ajuntament gabellí, Carmen Corraliza i un representant de l’Associació Hotelera, Antonio Castillo.

Durant el transcurs de la gala també es va poder gaudir d’una actuació musical; Barei, representat a Eurovisió del 2016 va interpretar algunes de les seves cançons més conegudes.

Un acte divertit que va comptar amb la presència de molts de veïns del municipi que no varen perdre l’ocasió de veure un gran espectacle.

 

Són tendència