Connect with us

Comunitat

En el PP de Balears tot segueix igual, de moment

En el PP de Balears tot segueix igual, de moment

Company ha atribuït els mals resultats a la divisió del centre dreta i ha precisat que Més i Podem han perdut més vots i ningú els ha demanat dimissions

Biel Company, seguirà al capdavant del PP balear, almenys de moment. Així ho ha assegurat aquest dimarts en la reunió de la junta directiva regional, on ha posat de manifest que continuarà treballant per al partit. D’aquesta manera, es dóna per fet que exercirà com a cap de l’oposició al Parlament.

Malgrat que el Partit Popular va obtenir en les eleccions autonòmiques del 26 de maig el pitjor resultat de la seva història, Company ha assegurat que “hi ha motius per a veure la botella mig plena”. El líder dels populars a les Illes ha atribuït els mals resultats a la divisió del centre dreta i ha precisat que Més i Podem han perdut més vots que el PP i ningú els ha demanat dimissions.

Company ha explicat que el president del PP, Pablo Casado, li ha telefonat aquest dimarts, però no ha revelat el contingut de la conversa. Tot fa pensar que li ha demanat que continuï  al capdavant del partit. Alguns assistents a la reunió si han qüestionat la seva continuïtat després dels resultats del 26M.

>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *