Connect with us

Comunitat

Quin serà el futur polític de Company ?

Quin serà el futur polític de Company ?

El PP celebra aquest dimarts la seva junta directiva regional per a analitzar els resultats electorals del 26M que ha propiciat perdre més de 28.000 vots

Biel Company reuneix aquest dimarts a la junta directiva regional per tal d’analitzar els resultats electorals del 26M arreu de les Illes. El líder popular a les Illes haurà de passar comptes davant el partit, després d’haver-se deixat pel camí 28.000 vots respecte als resultats obtinguts en 2015. Company no ha estat capaç de millorar la mala herència política deixada per Bauzá.

Es descarten mesures dràstiques a curt termini, però alguns sectors del partit no descarten cap possibilitat.

Només el secretari general del partit, Toni Fuster, i el candidat al Consell, Llorenç Galmés, s’han manifestat en aquestes últimes hores sense resoldre dubtes sobre el futur polític de Company desprès dels resultats del passat diumenge. Galmés creu que el PP ha “d’analitzar amb calma i tranquil·litat” els resultats i estudiar “on va fluixejar” el partit.

Per la seva banda, Toni Fuster, aquest dimarts en els microfons d’IB3 Ràdio ha declarat que “cal analitzar la situació post electoral. No hem tret els resultats esperats, però som garantia de futur per als ciutadans de les Illes perquè som el partit majoritari i principal del centre-dreta, l’única alternativa als pactes d’esquerra”.

El PP de les Illes, ara mateix, únicament pot treure pit a Eivissa, un dels pocs territoris que ha aconseguit imposar-se als socialistes en aquests comicis.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *