Connect with us

Societat

Detingut l’autor d’un robatori amb navalla a la plaça Sa Mora de Manacor

Detingut l'autor d'un robatori amb navalla a la plaça Sa Mora de Manacor

Va aconseguir fer-se amb doblers i una tauleta electrònica

Agents de la Policia Nacional a Manacor, han detingut a un home, després d’haver comès un robatori amb violència, aconseguint recuperar tots els efectes sostrets a la víctima. El dilluns de la setmana passada, es va personar en la comissaria de policia de Manacor un home, el qual manifestava haver sofert un robatori amb violència minuts abans, a la Plaça Sa Mora.

El mateix es trobava assegut en un banc de la citada plaça, quan se li va acostar el detingut per l’esquena, demanant-li 5 euros, al que la víctima es va negar. Després d’això, aquest home li va copejar a la mà i li va arrabassar la tauleta electrònica que portava, emprenent la fugida amb aquesta, i seguint-lo la víctima per a recuperar-la.

Quan la víctima ho intercepta, es va produir un forcejament entre tots dos, moment en el qual el lladre va treure de la seva butxaca una navalla de 10 cm de longitud, esgrimint-la i amenaçant-li amb ferir-lo, per la qual cosa la víctima cessa en el forcejament, i fruit de la intimidació, li sostreu de nou, en aquest cas 30 euros que duia en la butxaca.

El detingut va abandonar a la carrera el lloc dels fets, i la víctima es va dirigir a la comissaria a interposar la denúncia. Una vegada que la Policia Nacional va tenir coneixement dels fets, es va disposar un ampli dispositiu de cerca i localització del presumpte autor. Després de ser localitzat per una patrulla de policia, el mateix va intentar amagar-se darrere d’uns arbustos, sent localitzat minuts després.

 

Són tendència