Connect with us

Actualitat

Miquel Oliver: “Manacor ha expressat la seva voluntat d’un canvi polític”

Miquel Oliver: "Manacor ha expressat la seva voluntat d'un canvi polític"

Més + Esquerra, PSIB-PSOE i Podem ja han manifestat la seva voluntat de reunir-se per arribar a un acord programàtic de govern de cara als pròxims quatre anys

Més + Esquerra amb 6 regidors, PSIB-PSOE amb 4 i Unides Podem amb 1, sumen els 11 regidors necessaris per establir una nova majoria municipal a l’Ajuntament de Manacor de cara als pròxims quatre anys. Les tres formacions ja han anunciat la voluntat d’asseure’s per negociar un acord programàtic de govern de cara a la pròxima legislatura.

El cap de llista de Més + Esquerra, Miquel Oliver, en declaracions a IB3 ha valorat aquest dilluns els resultats electorals del 26M a Manacor. En opinió d’Oliver, “els ciutadans de Manacor han expressat la seva voluntat d’un canvi polític dins de l’Ajuntament de Manacor”. Ha manifestat també la voluntat “d’intentar aconseguir un pacte estable i intentar recuperar l’esperit dels 144 dies de quan vam governar, un esperit de canvi i d’il·lusió”.

Els resultats de Manacor suposa un dels grans èxits de la formació ecosobiranista en les eleccions municipals d’aquest passat diumenge.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *