Connect with us

Actualitat

Miquel Oliver: “Manacor ha expressat la seva voluntat d’un canvi polític”

Miquel Oliver: "Manacor ha expressat la seva voluntat d'un canvi polític"

Més + Esquerra, PSIB-PSOE i Podem ja han manifestat la seva voluntat de reunir-se per arribar a un acord programàtic de govern de cara als pròxims quatre anys

Més + Esquerra amb 6 regidors, PSIB-PSOE amb 4 i Unides Podem amb 1, sumen els 11 regidors necessaris per establir una nova majoria municipal a l’Ajuntament de Manacor de cara als pròxims quatre anys. Les tres formacions ja han anunciat la voluntat d’asseure’s per negociar un acord programàtic de govern de cara a la pròxima legislatura.

El cap de llista de Més + Esquerra, Miquel Oliver, en declaracions a IB3 ha valorat aquest dilluns els resultats electorals del 26M a Manacor. En opinió d’Oliver, “els ciutadans de Manacor han expressat la seva voluntat d’un canvi polític dins de l’Ajuntament de Manacor”. Ha manifestat també la voluntat “d’intentar aconseguir un pacte estable i intentar recuperar l’esperit dels 144 dies de quan vam governar, un esperit de canvi i d’il·lusió”.

Els resultats de Manacor suposa un dels grans èxits de la formació ecosobiranista en les eleccions municipals d’aquest passat diumenge.

>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES