Connect with us

Actualitat

Els candidats a la batlia de Manacor exerceixen el seu dret al vot amb el somriure posat

Els candidats a la batlia de Manacor exerceixen el seu dret al vot amb el somriure posat

Durant aquesta jornada electoral del 26M, els manacorins hauran de decidir a qui confien el mandat durant els pròxims quatre anys, si bé la possibilitat d’establir pactes està mes que cantat

Un total de vuit candidats tractaran aquest diumenge de convertir-se en la força política més votada a Manacor. En 2015, El Pi i Més + Esquerra, els líders del qual (Catalina Riera i Miquel Oliver), repeteixen com a caps de llista, van ser les opcions polítiques més votades. Aquest diumenge, s’estrenen en el panorama electoral del municipi dues noves formacions polítiques, Vox i Ciudadanos.

Durant aquesta jornada electoral del 26M, els manacorins hauran de decidir a qui confien el mandat durant els pròxims quatre anys, si bé la possibilitat d’establir pactes està mes que cantat. Els vuit candidats a la batlua han exercit el seu dret a vot en els seus respectius col·legis electorals. Catalina Riera (El Pi) i Maria Antònia Sansó (PP), han dipositat el seu vot en el mateix col·legi electoral situat en el Claustre del Convent, amb mitja de diferència entre el vot d’una i l’altra. El candidat d’AIPC i SyS, Joan Gomila, ha exercit el seu vot a Porto Cristo.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència