Connect with us

Vist a les xarxes

El documental ‘Tot Inclòs’ a l’abast de tothom

Danys i conseqüències del turisme a les nostres illes

Aquest dissabte 25 de maig, jornada de reflexió electoral, el documental ‘Tot inclòs’ sencer ja es troba disponible, per sempre, a la xarxa. El documental s’ha projectat durant nou mesos en diferents indrets de les Illes –especialment a Mallorca– i també s’ha emès a Catalunya, al País Basc, al País Valencià, Andalusia, Galícia, Portugal i Grècia.

El documental ha estat creat per part d’un petit grup autogestionat i gràcies a una campanya amb múltiples aportacions de col·lectius i individuals i es va difondre amb la col·laboració de diferents entitats.

Amb tot, han criticat que la turistització “com a problema social no té, en els debats polítics, l’espai per a ser qüestionat, revisat i contestat”. “Si bé, la societat sí que qüestiona ja el relat hegemònic de ‘vivim del turisme’. La saturació, la massificació, la precarització i l’explotació del territori, entre altres, són abordades des de la necessitat de replantejar el model de monocultiu turístic intensiu“, han explicat els seus autors.

>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *