Connect with us

Oci i Cultura

Els escolars del CP Es Canyar netegen la platja de S’Illot, Cala Mendia i Cala Anguila

Els escolars del CP Es Canyar netegen la platja de S'Illot, Cala Mendia i Cala Anguila

En total recolliren prop de 20 kg de vidre, 46,2 kg de plàstic i 34,7 kg de rebuig

Aquesta setmana tot l’alumnat del CP Es Canyar de Manacor participaren en una acció de retirada de residus i sensibilització dins la campanya ‘Let’s Clean Up Europe’. Aquesta campanya neix dins del projecte anomenat Setmana Europea de la prevenció de Residus que forma part del programa LIFE+ de la Comissió Europea.

Tots els nins i nines d’Es Canyar d’entre 6 i 12 anys (350 en total) varen netejar la platja de S’Illot, la platja i part del torrent de Cala Mendia i part de Cala Anguila, en una operació de sensibilització en temes de protecció del medi ambient, sobretot pel que fa al problema dels residus i la gestió incorrecta d’aquests. En total recolliren prop de 20 kg de vidre, 46,2 kg de plàstic i 34,7 kg de rebuig. A més, es va fer un taller de microplàstics gràcies al qual tots els alumnes varen prendre consciència de la problemàtica que es deriva del consumisme abusiu i la producció de plàstic. Cal destacar també la col·laboració del Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manacor i de la Policia Local.

Els escolars del CP Es Canyar netegen la platja de S'Illot, Cala Mendia i Cala Anguila

Tots els nins i nines d’Es Canyar d’entre 6 i 12 anys (350 en total) varen netejar la platja de S’Illot, la platja i part del torrent de Cala Mendia i part de Cala Anguila, en una operació de sensibilització en temes de protecció del medi ambient.

>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *