Connect with us

Oci i Cultura

Els escolars del CP Es Canyar netegen la platja de S’Illot, Cala Mendia i Cala Anguila

Els escolars del CP Es Canyar netegen la platja de S'Illot, Cala Mendia i Cala Anguila

En total recolliren prop de 20 kg de vidre, 46,2 kg de plàstic i 34,7 kg de rebuig

Aquesta setmana tot l’alumnat del CP Es Canyar de Manacor participaren en una acció de retirada de residus i sensibilització dins la campanya ‘Let’s Clean Up Europe’. Aquesta campanya neix dins del projecte anomenat Setmana Europea de la prevenció de Residus que forma part del programa LIFE+ de la Comissió Europea.

Tots els nins i nines d’Es Canyar d’entre 6 i 12 anys (350 en total) varen netejar la platja de S’Illot, la platja i part del torrent de Cala Mendia i part de Cala Anguila, en una operació de sensibilització en temes de protecció del medi ambient, sobretot pel que fa al problema dels residus i la gestió incorrecta d’aquests. En total recolliren prop de 20 kg de vidre, 46,2 kg de plàstic i 34,7 kg de rebuig. A més, es va fer un taller de microplàstics gràcies al qual tots els alumnes varen prendre consciència de la problemàtica que es deriva del consumisme abusiu i la producció de plàstic. Cal destacar també la col·laboració del Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manacor i de la Policia Local.

Els escolars del CP Es Canyar netegen la platja de S'Illot, Cala Mendia i Cala Anguila

Tots els nins i nines d’Es Canyar d’entre 6 i 12 anys (350 en total) varen netejar la platja de S’Illot, la platja i part del torrent de Cala Mendia i part de Cala Anguila, en una operació de sensibilització en temes de protecció del medi ambient.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com