Connect with us

Comunitat

Una nina de cinc anys mor en el col·legi La Salle de Palma per una intolerància alimentària

Una nina de cinc anys mor en el col·legi La Salle de Palma per una intolerància alimentària

La Policia ha obert una investigació per a esclarir els fets

Una nina de cinc anys ha mort  primera hora d’avui capvespre en el col·legi La Salle de Palma. La menor, segons les primeres informacions, hauria sofert una reacció al·lèrgica a un aliment. Pel que sembla, la petita era intolerant a la lactosa. La Policia Nacional ha obert una recerca per a aclarir l’ocorregut.

Segons han explicat, el succés ha tingut lloc a les 14.30 hores i al lloc s’han personat efectius del Servei d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU) 061, que han atès a la nina d’urgència però, finalment, no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Segons algunes fonts, la nina morta seria una neboda d’una de les professores del centre educatiu.

La direcció del centre ha emès un comunicat en el qual expressa les seves condolences a la família i reclama “el màxim respecte” a la privacitat davant una situació tan tràgica.

El centre ressalta la ràpida reacció del seu personal davant la crisi soferta per la nina i la seva total disposició per a col·laborar en l’esclariment de les causes de la defunció.

La direcció del centre ha emès un comunicat en el qual expressa les seves condolences a la família i reclama “el màxim respecte” a la privacitat davant una situació tan tràgica

ESTEIM AMPLIANT LA INFORMACIÓ ///

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència