Connect with us

Actualitat

Llucmajor decideix incorporar la recollida selectiva ‘porta a porta’

A partir del pròxim mes de novembre

L’Ajuntament de Llucmajor posarà en marxa el servei de recollida selectiva “porta a porta” a tot el nucli urbà de la localitat a partir del pròxim mes de novembre. El passat dia 28 de març de 2019, el Consell Consultiu donà el vistiplau a la modificació del contracte de gestió del servei de recollida i transport de residus sòlids urbans del terme municipal de Llucmajor, adjudicat l’any 2015 a FCC S.A. per 966.649,97 euros anuals i per 10 anys.

El ple extraordinari de l’Ajuntament de Llucmajor del divendres vinent, aprovarà la modificació del contracte per tal que l’empresa adjudicatària dugui a terme la recollida selectiva ‘porta a porta’ en el nucli urbà de Llucmajor, un servei que suposarà un cost addicional anual de 285.282 €.

Amb la introducció del nou sistema de recollida selectiva al nucli urbà de Llucmajor, l’empresa adjudicatària efectuarà la recollida de fraccions reciclables (paper, vidre, envasos i matèria orgànica), amb un sistema de càrrega posterior.

El regidor de Manteniment de l’Ajuntament de Llucmajor, Bernadí Vives, explica que “l’objectiu d’aquesta modificació de contracte és “millorar el servei i augmentar el reciclatge per tal de complir amb la Llei de residus i sòls contaminats i la resta de normativa sobre aquesta matèria, i amb les recomanacions del Pla Estatal Marc de Gestió de Residus (PEMAR) 2016-2022″.

El servei s’implantarà a tot el nucli urbà de Llucmajor però l’objectiu és que a la llarga la recollida selectiva a domicili arribi a tot el terme municipal

Vives afegeix que “ara per ara a Llucmajor es fa la recollida a domicili però en massa, és a dir, no se separa per fraccions. A partir del mes de novembre, els ciutadans hauran de treure els residus separats i amb aquest objectiu durem a terme una campanya informativa i formativa per tal que aquest nou sistema s’implanti amb les millores condicions”.

“De moment i a partir del pròxim mes de novembre, el servei s’implantarà a tot el nucli urbà de Llucmajor però l’objectiu és que a la llarga la recollida selectiva a domicili arribi a tot el terme municipal de Llucmajor”, conclou el regidor.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com