Connect with us

Societat

La publicitat arriba al WhatsApp

A partir de l’any que ve

Tot i que ja feia mesos que se’n parlava, ha estat a la Cimera de Màrqueting de Facebook celebrada fa uns dies quan s’ha confirmat la notícia. WhatsApp posarà publicitat a partir de l’any que ve. De moment, els anuncis no apareixeran als xats de les converses, sinó intercalats als vídeos i imatges dels estats.

Zuckerberg sembla disposat a desdir-se. L’amo de l’aplicació de missatgeria més famosa del món sempre havia dit que no posaria anuncis a WhatsApp, però finalment sembla que seguirà els passos de Facebook o Instagram per aprofitar el potencial publicitari de l’aplicació de missatgeria instantània.

El responsable de l’agència de comunicació Be Connected, Olivier Ponteville, que va assistir a la Cimera, a través del seu compte de Twitter ha explicat alguns  dels plans de la multinacional.

Segons aquestes piulades, els anuncis que apareixeran als estats de WhatsApp seran en format pantalla completa i estaran signats per l’empresa anunciant, tal com ens trobam actualment a les publicitats que apareixen a les stories d’Instagram. A banda, els usuaris de WhatsApp Business podran enviar missatges enriquits amb les seves publicitats, amb un enllaç al producte associat. Una altra novetat és que la versió de l’aplicació per empreses deixarà de ser gratuïta.

 Una altra novetat és que la versió de l’aplicació per empreses deixarà de ser gratuïta

Són tendència