Connect with us

Actualitat

Carreteres construirà un carril d’accés directe o carril zero a la rotonda d’entrada a Manacor

Carreteres construirà un carril d’accés directe o carril zero a la rotonda d’entrada a Manacor

El projecte preveu la construcció d’un vial cívic per a ciclistes i vianants amb l’objectiu d’unir el polígon industrial i el nucli urbà de la ciutat

El Departament de Territori i Infraestructures del Consell de Mallorca construirà un carril d’accés directe o carril zero a la rotonda d’entrada a Manacor, al costat del polígon industrial, a la carretera de Manacor (Ma-15) en sentit Palma, amb l’objectiu de millorar la fluïdesa del trànsit, ja que aquest tram suporta una intensitat mitjana diària de 21.877 vehicles.

El projecte es troba en fase de supervisió i s’espera que passi a contractació a principi de juny. Pel que fa al carril d’accés nou, en sentit Palma, tindrà una amplada de 3,5 metres i 283 metres de llarg. A més, el carril comptarà amb una separació de la rotonda mitjançant una illeta.

Vial cívic

Així mateix, el projecte preveu la construcció d’un vial cívic per a ciclistes i vianants des de la rotonda d’accés a Manacor amb l’objectiu d’unir el polígon industrial i el nucli urbà. Aquesta actuació tindrà 3,4 metres d’ample i 352 de llarg.

També es millorarà la il·luminació del vial cívic i del carril d’accés amb fanals LED per reduir el consum elèctric i les emissions de CO², a més de proporcionar seguretat tant als conductors com a les bicicletes i als vianants.

L’obra té un cost aproximat de 400.000 euros i un termini d’execució de quatre mesos.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència