Connect with us

Agenda

En els Dilluns de l’Obra: Interessant conferència de Rafel Perelló sobre els elements culturals de la pagesia

En els Dilluns de l'Obra: Interessant conferència de Rafel Perelló sobre els elements culturals de la pagesia

El 27 de maig, a partir de les 20 hores, a la Institució Alcover de Manacor

L’escriptor i també investigador de la cultura popular, Rafel Perelló, repeteix en els Dilluns de l’Obra amb una nova i interessant xerrada que aquest pic porta per títol “Al·lots, ses cabrelles són a jeure! Feines, tradicions i paraules oblidades de la pagesia”. La conferència tendrà lloc a la Institució Alcover de Manacor (carrer del Pare Andreu Fernàndez, 12) i està prevista per al 27 de maig, a les 20.00 h.

La intenció del ponent és donar a conèixer alguns aspectes de la cultura nostrada que avui en dia són ben desconeguts, sobretot pels més joves. És el cas de moltes d’expressions, paraules, pràctiques, costums, tradicions, formes de coneixement del medi o auguris del canvi de temps.

En Rafel Perelló Bosch, com ja hem comentat abans, és un autèntic amant i investigador de la nostra cultura tradicional, però, a més, és músic de jazz i pintor. Com a pintor ha exposat i participat en nombroses exposicions individuals i col·lectives. Com a músic toca el baix elèctric i la bateria. Com a investigador recopila informació referida a qualsevol qüestió esvaïda compresa dins la primera meitat del segle XX.

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència