Connect with us

Oci i Cultura

Capdepera retrocedeix un any més en el temps per a endinsar-se en l’època medieval

Capdepera retrocedeix un any mes en el temps per a endinsar-se en l'època medieval

Mari Germa Melis, ha pronunciat aquest divendres el pregó que enceta un cap de setmana ple d’activitats

Fidel a la seva cita, cada tercer cap de setmana de maig se celebra en el Castell de Capdepera el Mercat Medieval, un popular esdeveniment que aprofita el bon estat de conservació del castell per a convertir el municipi en una autèntica fortalesa medieval. El poble es vesteix d’època i s’omple de colors, sons i olors capaces de transportar-te a l’Edat mitjana.

Durant els dies en què transcorre el mercat, els artesans, tant de les Illes Balears com de fora, mostren els seus oficis a tots els visitants. Aquests últims podran trobar prestatges replets de productes típics alimentaris, artesanals, tèxtils, musicals i lúdics fabricats in situ per forjadors, ferrers, herboristes, copistes, fusters, malabaristes, sabaters, mags, brodadors, escultors, formatgers i ceramistes, entre molts altres.

La pregonera d’enguany ha estat, Mari Germa Melis, qui ha parlat del Castell, de les troballes que han tingut lloc en les excavacions a les quals ha participat, així com també de la seva família i de la seva infància.

La presidenta del Govern, Francina Armengol ha estat present al tall de la cinta inaugural. Tot seguit, la presidenta ha fet un recorregut per les paradetes ubicades a diferents carrers del centre del poble.

>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *