Connect with us

Esports

Felanitx afegirà el nom de Mariona Caldentey al camp de futbol Es Torrentó

Felanitx afegirà el nom de Mariona Caldentey al camp de futbol Es Torrentó

El Ple municipal adoptarà aquest acord poc dies després que la jugadora felanitxera hagi fet història disputant la final de la Copa d’Europa femenina davant l’Olympique de Lió

Milers de firmes entregades per la Penya Blaugrana Els Tamarells a l’Ajuntament de Felanitx així ho demanaven i finalment, si res ho impedeix, el pròxim dilluns, dia 23, el Ple municipal aprovarà per unanimitat de tots els grups afegir el nom de Mariona Caldentey al camp de futbol Es Torrentó.

Una vegada consumat l’acord, Mariona Caldentey es convertiria amb la primera dona que dóna nom d’una dona a un recinte públic esportiu de Felanitx, després del Poliesportiu Guillem Timoner o del Pavelló Toni Peña. Entre els seus mèrits esportius, destaquen competir amb el seu club, el FC Barcelona, al màxim nivell nacional i internacional, haver guanyat la Lliga, la Copa de la Reina en tres ocasions, i la Copa Catalunya, haver marcat alguns gols decisius al llarg de la seva carrera esportiva, internacional amb la selecció espanyola en totes les categories (sub-17, sub-19 i absoluta), un gol seu fou escollit el millor del Mundial sub-20 en el 2016, i ser la primera felanitxera (i felanitxer) internacional en un esport col·lectiu, entre altres fets rellevants.

El Ple municipal adoptarà aquest acord pocs dies després que la jugadora felanitxera hagi fet història també disputant la final de la Copa d’Europa femenina davant l’Olympique de Lió. Serà aquest pròxim dissabte, 18 de maig, a partir de les 18 hores. L’Ajuntament de Felanitx ha habilitat una pantalla especial a la sala d’actes de la Casa de Cultura per poder seguir l’esdeveniment esportiu en directe.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència