Connect with us

Comunitat

El 71,4 % dels residents de Balears diuen estar satisfets o molt satisfets amb el turisme, segons el Govern

El 48,9 % dels enquestats està d’acord o molt d’acord amb el lloguer de vacances a habitatges particulars, mentre que el 40,1 % no està d’acord o està molt en desacord

L’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears ha publicat la seva enquesta biennal sobre la satisfacció dels residents amb el turisme a les Illes. Els resultats permeten conèixer l’opinió actual de la ciutadania balear, però també fan possible observar-ne l’evolució temporal.

L’enquesta avui publicada s’ha realitzat durant els mesos d’octubre i novembre de 2018 a un total de 1.950 persones a les quatre illes.

El 71,4 % d’aquests residents entrevistats han contestat que estan satisfets o molt satisfets  amb el turisme a les Illes Balears.

El percentatge de respostes favorables és més alt quan es demana sobre el turisme a les Illes Balears arribat a la primavera (81,1 %) o a la tardor (79,5 %), mentre que el més baix es dóna quan es demana sobre el turisme a l’estiu (60,3 %).

Quant al lloguer vacacional, el 48,9 % dels enquestats està d’acord o molt d’acord amb el lloguer de vacances a habitatges particulars, mentre que el 40,1 % no està d’acord o està molt en desacord.

Els residents enquestats a favor de l’impost de turisme sostenible aplicat a les Illes Balears han augmentat lleugerament d’un 64,6 % a un 68,6 % el 2018.

En el cas de l’opinió sobre el lloguer de vacances a habitatges, l’opinió favorable ha baixat del 57,2 % el 2016 al 48,9 % el 2018.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència