Connect with us

Manacor

Manacor elabora un pastís de pobre rècord

L’Esplai Crist Rei s’ha encarregat de vendre el pastís més gros del municipi fet pel forn Ca’n Roca

El pastel de pobre és el típic postre manacorí que triomfa allà on va. Aquest dissabte horabaixa, sa plaça de sa Bassa de Manacor ha acollit el dolç de pobre més gran del món.

Un pastís de 12 metres quadrats ha envaït la plaça. Aquest, postre típic del municipi l’ha fet la Pastisseria ca’n Roca. Els al·lots de l’esplai Crist Rei han estat els encarregats de la seva venda. Cada tros valia 1,5 euros, tot destinat a l’Esplai.

Han estat numerosos els manacorins que han passat per la plaça hi han aprofiat per comprar un trós del pastel històric, igual han fet els regidors del PI, Bel Febrer, Catalina Riera i Joan Sagrera.

Un acte més de les Fires i Festes que ha donat el toc dolç al dissabte capvespre.

Per la seva part, i a la mateixa hora a la plaça de Sa Bassa, els castellers Al·lots de Llevant han fet una de les seves actuacions, on han descarregat un castell de 4 per 8. Un altra recòrd històric pels castellers manacorins.

Els castellers Al·lots de Llevant han fet una de les seves actuacions, on han descarregat un castell de 4 per 8. Un altra recòrd històric pels castellers manacorins

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència