Connect with us

Societat

Hisenda: Un convidat inesperat en les teves noces

Hisenda: Un convidat inesperat en les teves noces

L’objectiu de l’Agència Tributària no són la parella de nuvis, sinó comprovar els comptes dels negocis relacionats amb el sector nupcial

Els nuvis, familiars i amics no són els únics que es preocupen per tot el que pot ocórrer en unes noces. Tota la preparació prèvia comporta una sèrie de despeses, així com ingressos en forma de regals. Amb certa distància i en silenci existeix una possibilitat que de donar-se pot provocar més d’un mal de cap a la nova parella de casats. L’Agència Tributària es pot presentar, i en algun cas ja ho ha fet, a l’habitatge de la nova parella per tal de demanar factures i comprovants de totes les activitats relacionades amb l’enllaç.

Segons publica el diari ‘El Comercio’ aquest fet s’ha donat darrerament a Astúries. Sembla que tècnics de l’Agència Tributària s’han presentat en habitatges sol·licitant tota la informació tributària referent a les noces. Les factures de vestits, flors, detalls, decoració, restaurant… Pel que sembla, Hisenda pot reclamar aquests papers fins quatre anys després de la celebració. Els regals que es realitzen tant a través de transferència bancària com en mà haurien de declarar-se i fins i tot l’Agència Tributària podria sol·licitar aquesta informació si es donen increments destacats de patrimoni en un curt període de temps.

Pel que sembla, en el cas d’Astúries, l’objectiu final d’Hisenda no era obtenir informació sobre els pagaments de les noces, sinó amb l’activitat i economia que es genera entre els proveïdors de l’enllaç. Les visites dels inspectors solen ser sense avisar i reclamen totes les factures de les activitats relacionades amb la festa nupcial.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència