Connect with us

Agenda

Aproscom Fundació convoca una passejada reivindicativa sobre rodes per celebrar el seu 50è aniversari

Aproscom Fundació convoca una passejada reivindicativa sobre rodes per celebrar el seu 50è aniversari

El pròxim 19 de maig: El recorregut començarà a les 11 del matí al Centre d’Educació Especial Joan Mesquida i finalitzarà a la plaça de Sa Bassa

Amb motiu del 50 aniversari de la creació de l’entitat, se celebraran diversos actes al llarg de 2019. El dia 19 de maig es realitzarà una Passejada sobre Rodes a Manacor. El recorregut començarà a les 11 del matí al Centre d’Educació Especial Joan Mesquida i finalitzarà a la plaça de Sa Bassa, amb una activitat musical i la intervenció de les autoritats de la ciutat i representants de la Fundació.

La Passejada sobre Rodes es planteja com una oportunitat de visibilitzar la diversitat i reivindicar la inclusió de totes les persones en la comunitat. Per això, l’activitat té només un requisit: cada participant ha de fer servir almenys una roda. Però aquest requisit es pot complir de formes diverses i creatives: amb un patinet, una cadira de rodes, un monocicle, o fins i tot una joguina d’arrossegar o una rutlla. 

Aproscom Fundació és una entitat de caràcter social, no lucrativa, que ofereix suport a les persones amb discapacitat intel·lectual o trastorn del desenvolupament i a les seves famílies, per tal de promoure la seva inclusió i millorar la seva qualitat de vida.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència