Connect with us

Comunitat

Investiguen la mort violenta a S’Arenal d’una dona donada per desapareguda diumenge passat

Investiguen la mort violenta a S'Arenal d'una dona donada per desapareguda diumenge passat

La Policia ha confirmat que es tracta de Gloria Francisca Zavala Correa, equatoriana de 53 anys, que convivia amb el seu fill, que està sent cercat

El Grup d’Homicidis de la Policia Nacional està investigant la mort de Gloria Francisca Zavala Correa, de 53 anys, de nacionalitat equatoriana, que ha estat trobada morta aquesta passada nit. El seu cos ha estat trobat en els baixos d’un edifici situat a S’Arenal, on residia. Precisament, el passat dia 12 s’havia denunciat la seva desaparició. .

El cos de la víctima, ha estat trobat entorn de les 0.30 hores en el domicili en el qual vivia, situat en el número 278 del carrer Carretera Militar.

La desaparició d’aquesta dona, d’origen sud-americà, havia estat notificada a la Policia diumenge passat. El seu cos presentava indicis d’haver sofert una mort violenta i ha estat traslladat a l’Institut Anatòmic Forense de Palma per a ser sotmès a una autòpsia.

La Policia, que va analitzar en el lloc on s’havia trobat el cadàver durant la nit, no ha facilitat més dades perquè la recerca està oberta. Les mateixes fonts no han precisat si el presumpte homicidi està sent investigat com un crim masclista i han remès a pròximes ampliacions informació per a oferir més dades sobre les circumstàncies del succés.

Aquestes últimes hores, s’ha sabut que la Policia està cercant al fill de la dona per a interrogar-lo, ja que el jove hauria estat vivint a la casa durant aquests últims dies, quan segons tots els indicis la dona ja hauria mort. Fins al moment no ha pogut ser localitzat.

Són tendència