Connect with us

Actualitat

El nou Servei d’Urgències de l’Hospital de Manacor s’estrenarà la setmana que ve

El nou Servei d’Urgències de l’Hospital de Manacor s'estrenaran la setmana que ve

Aquest dimecres ha tengut lloc una reunió informativa amb els caps de servei i supervisors d’àrea del centre

La setmana que ve entra en funcionament el nou Servei d’Urgències de l’Hospital de Manacor, àrea en la qual s’ha duit a terme l’adaptació del centre sanitari a les noves necessitats assistencials de la població i dels professionals. L’inici de l’activitat en el nou edifici es farà de manera progressiva i permetrà espais més amplis i un augment de serveis i circulacions més senzilles entre els espais per facilitar la tasca dels professionals sanitaris.

Avui ha tengut lloc una reunió amb els caps de servei i supervisors d’àrea del centre per informar-los sobre el nou funcionament de les instal·lacions abans que s’iniciï l’activitat assistencial. El cap del Servei d’Urgències, Pere Serra, ha explicat cada un dels diferents espais que conformen el nou edifici. A aquesta reunió també han assistit la consellera de salut, Patricia Gómez; el director general del Servei de Salut, Juli Fuster, i la directora gerent de l’Hospital, Catalina Vadell.

La consellera Patricia Gómez ha felicitat tots els professionals que han fet possible aquesta millora, els ha agraït la col·laboració i les aportacions al Pla Director i ha remarcat l’esforç que s’ha fet aquesta legislatura per renovar, construir i planificar noves infraestructures sanitàries per tal d’adaptar-les a les noves necessitats assistencials de la població.

L’ampliació del Servei d’Urgències va començar al febrer de l’any passat i acaba aquesta setmana. S’han disposat dues plantes de 500 m² de superfície cadascuna. A la planta principal hi ha una nova àrea d’observació, amb setze boxs, i una àrea diferenciada per a l’atenció pediàtrica, amb dos boxs d’observació i sis llocs per a diferents tractaments. A la planta soterrani s’han ubicat diverses dependències no assistencials: una sala de reunions, despatxos, vestuaris i el taller d’electromedicina.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència