Connect with us

Comunitat

Remolquen cap a Palma un buc de càrrega incendiat prop de Cabrera, amb 25 tripulants i 1.843 cotxes

Remolquen cap a Palma un buc de càrrega incendiat prop de Cabrera, amb 25 tripulants i 1.843 cotxes a bord

Els tripulants evacuats han rebut atenció mèdica i no tenen lesions de consideració

El buc de càrrega italià “Gran Europa”, s’ha incendiat a primera hora d’aquest matí quan navegava amb 25 tripulants i 1.843 cotxes a 46 quilòmetres al sud de Mallorca, molt prop de Cabrera. El buc a aquesta hora del capvespre està sent remolcat cap al port de Palma.

Un portaveu de Salvament Marítim ha informat  que el remolcador d’altura “Marta Mata” està remolcant el mercant cap al port de Palma una vegada el foc ha quedat “pràcticament extingit”.

Quinze dels tripulants han estat evacuats en l’helicòpter Helimer 205 fins al vaixell de l’Armada “Martín Posadillo”, que tornava de donar suport logístic en operacions, segons ha informat l’Armada.

En l’operació per l’incendi del “Gran Europa” han participat també un remolcador i dos vaixells de Salvament Marítim, així com un altre helicòpter i l’embarcació de la Guàrdia Civil de Balears.

Els tripulants evacuats han rebut atenció mèdica en el buc militar i no tenen lesions de consideració. Els altres deu membres de la tripulació, inclòs el capità, han quedat a bord ajudant en l’extinció del foc. El “Gran Europa” és un “car carrier” de 183 metres d’eslora amb bandera italiana de la naviliera Grimaldi Lines de 20 anys d’antiguitat.

El foc ha quedat “pràcticament extingit”

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència