Connect with us

Comunitat

Més de 60 persones vivien a l’edifici a mig construir incendiat a Eivissa

Més de 60 persones vivien a l'edifici a mig construir incendiat a Eivissa

La major part són persones estrangeres en situació irregular, però que tenien feina

61 persones es trobaven a l’edifici del Viver incendiat aquest dilluns a Eivissa i on es va localitzar el cadàver d’una dona. La majoria eren treballadors que es trobaven en situació irregular. Tots tenien activitat laboral. Són de nacionalitats diferents, i bona part, persones que havien arribat a Setmana Santa a fer la temporada a l’illa. I per això hi havia més persones del que és habitual pernoctant en aquest immoble a mig construir. 39 d’aquestes persones han passat la nit en un espai habilitat per l’Ajuntament d’Eivissa.

Dos dels 10 ferits en l’incendi continuen ingressats a la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital de Can Misses i un es troba a l’Hospital La Fe de València.

Els quatre pacients que quedaven anit en observació, dos per intoxicació de fum i dos per traumatismes a la cama, ja han rebut l’alta. L’incendi ja està extingit i ara s’ha iniciat la investigació de les causes que l’haurien originat i que ha devastat per complet aquest edifici on residien de manera il·legal bona part dels afectats.

Bona part de les persones afectades han perdut la seva documentació i, des de les Unitats de Treball Social, s’està treballant per a recuperar-la.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència